Технологија

G-Energy е врвен бренд на моторни масла од Gazprom Neft. G-Energy маслата се дизајнирани за модерните автомобили од Европско, САД и Јапонско производство. ACF уникатната и адаптивна технологија која се користи за производство на G-Energy маслата ви овозможува да ги подобрите перформансите во зависност од модот на работа на моторот, со активирање на потребните адитиви во вистинско време.

МЕДИА

G-Energy Моторно Маслo © All Rights Reserved.2023

Изработка BS Tek Solution