За Брендот

Во “Велком Трејд” Кавадарци и официјално започна со работа првата станица за техничко услужување во Македонија “G-Energy Service” и “G-Profi Service”.

Раководителот на станицата, Митко Велков ги доби сертификатите од оваа меѓународно позната компанија по што следеше и официјалното отворање на сервисот.

Раководителот на одделот за меѓународен бизнис развој на компанијата „Gazpromneft“ Андреј Драч, се осврна на оваа оваа нова соработка со партнер од Македонија.

G-Energy е врвен бренд на моторни масла произведени од “Gazpromneft – Lubricants” во Бари, Италија.

G-Energy маслата имаат одобренија од водечките светски производители (MB, VW, BMW, Renault, GM итн.). Партнер е на меѓународната трка за мотоцикли.

АДАПТИВНА ACF ФОРМУЛА

Сите производи на брендот G-Energy се развиени заедно со водечките меѓународни истражувачки центри. За производство на масла се користат само најдобрите основни компоненти.

Се прилагодува на различни режими на работа на моторот и поради примената на технологијата на формула за адаптивна компонента ја прави најдобрата заштита на моторот.

ПРОИЗВОДСТВО

G-Energy брендот на масла и маслени екстракти се произведува во европски фабрики со 30.000 тони високо-технолошки масла и 6.000 тони маст за подмачкување.

G-Energy Моторно Маслo © All Rights Reserved.2022

Изработка BS Tek Solution