КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Доколку имате прашања со задоволство ќе Ви помогнеме. Јавете се на телефонските броеви или испратете емаил на нашата адреса.

  • “Западен Булевар” бр.129,
    1430 Кавадарци

  • info@velkomtrejd.com.mk

  • +389 43 414 445
    +389 43 420 600