Прва станица за техничко услужување G-energy service во Кавадарци
17 Oct

Прва станица за техничко услужување G-energy service во Кавадарци

Во Велком Трејд Кавадарци и официјално започна со работа првата станица за техничко услужување во Македонија G-energy service  и G-profi service.

Раководителот на станицата, Митко Велков ги доби сертификатите од оваа меѓународно позната компанија по што следеше и официјалното отворање на сервисот.

Раководителот на одделот за меѓународен бизнис развој на компанијата „Газ пром њефт“ Андреј Драч, се осврна на оваа оваа нова соработка со партнер од Македонија.

Раководителот на станицата за техничко услужување Митко Велков,  во своето обраќање на свеченоста нагласи дека се надева на успешна соработка.

ГАЛЕРИЈА

, ,