G-PROFI SERVICE

G-PROFI SERVICE е меѓународен проект на Gazpromneft-Lubricants Ltd. за развој на мрежата на овластени сервисни станици.

Сите станици се обединети во согласност со најсовремените меѓународни стандарди за услуги на клиентите и со употреба на висококвалитетни масла за подмачкување на брендовите G-Energy и Gazpromneft.

Пристапувањето кон програмата G-PROFI Service им дава на партнерите следниве предности:

  • помош во брендирање на бензински станици во согласност со строгите програмски стандарди;
  • помош во набавка на висококвалитетна опрема за промена на масло;
  • непрекинато снабдување на премиум лубриканти до станицата;
  • програми за обука на персоналот;
  • глобална рекламна и информативна поддршка на проектот.

G-PROFI Service брзо се развива во Русија, Ерменија, Азербејџан, Белорусија, Грузија, Казахстан, Киргистан, Молдавија, Русија, Таџикистан, Туркменистан, Украина, Узбекистан, Западна Европа, како и во земјите од Блискиот Исток и другите области. Сите сервисни станици се комплетно опремени со напредна процесна опрема во согласност со строгите стандарди за индустриска и еколошка безбедност.