G-BOX ATF DX VI
9 Jul

G-BOX ATF DX VI

  • By: g-energy
  • G-Box
  • Comments Off on G-BOX ATF DX VI

ОДОБРЕНО:
MB-APPROVAL 236.1
ZF TE-ML 03D , 04D , 14A , 17C
VOITH H55.6335
MAN 339 TYPE L2 / V1 / Z1

СПЕЦИФИКАЦИИ:
GENERAL MOTORS DEXRON IID
FORD MERCON
ZF TE-ML 02F, 09, 11
ALLISON C-4

Производ по нарачка

 

Нарачај

Category: Tag:

Description

ПАКУВАЊЕ

ОПИС

G-Box ATF DX II – работна течност за сите сезони. Дизајниран за автоматски менувачи, серво волан за автомобили, камиони, автобуси, спортски автомобили, градежништво и специјална опрема, каде се препорачуваат течности на ниво на DEXRON II D.

ПРЕДНОСТИ

  • Оптималните фрикциони својства гарантираат непречено менување на брзините и работа без вибрации.
  • Високите термо-оксидни својства обезбедуваат стабилност на оперативните својства за време на целиот работен век на маслото.
  • Високите анти-абразивни и антикорозивни својства на маслото обезбедуваат максимален век на траење на преносот.
  • Компатибилен со материјали со жлезди и заптивки кои се користат во модерната технологија.

G-Energy Моторно Маслo © All Rights Reserved.2022

Изработка BS Tek Solution