G-BOX ATF DXIII 205L
5 Apr

G-BOX ATF DXIII 205L

  • By: g-energy
  • G-Box
  • Comments Off on G-BOX ATF DXIII 205L

ОДОБРЕНО:
MB-APPROVAL 236.6
ZF TE-ML 04D, 14B, 16L, 16R, 20B
VOITH H55.6336
MAN 339 TYPE L1 / V2 / Z2 / Z11

СПЕЦИФИКАЦИИ:
ZF TE ML 05L, 09, 17C
GENERAL MOTORS DEXRON IIIH
MAN 339 TYPE V1
FORD MERCON V
VOLVO 97341/97340
ALLISON C-4, TES-295, TES-389 (RECOMMENDATION OF GAZPROMNEFT-SM LLC, NOT ALLISON CERTIFIED TRANSMISSION

 

Овој производ го има на залиха

 

Нарачај

Category: Tag:

Description

ПАКУВАЊЕ

ОПИС

Работна течност за сите сезони, подготвена на синтетичка основа со посебен додатен пакет. Има високи перформанси и стабилност, својство со продолжена изложеност на високи температури. Дизајниран за автоматски менувачи, трансмисии, серво-управувачки системи на автомобили, камиони, автобуси и теренски возила каде се препорачуваат течности на ниво на DEXRON III.

ПРЕДНОСТИ

  • Оптималните фрикциони својства овозможуваат непречено менување и без вибрации.
  • Има висок индекс на вискозитет.
  • Високата термооксидативна стабилност обезбедува зачувување на оперативните својства во текот на целиот животен век на маслото.
  • Има добра пумпливост при ниски температури.
  • Високите анти-абразивни и антикорозивни својства на ATF значително го продолжуваат животниот век на преносот.
  • Компатибилен со материјали за пакување и заптивки кои се користат во модерната технологија.

G-Energy Моторно Маслo © All Rights Reserved.2022

Изработка BS Tek Solution