G-BOX GL-5 75W-90
5 Apr

G-BOX GL-5 75W-90

  • By: g-energy
  • G-Box
  • Comments Off on G-BOX GL-5 75W-90

СПЕЦИФИКАЦИИ:
API GL-5

 

Овој производ го има на залиха

 

Нарачај

Category: Tag:

Description

ПАКУВАЊЕ

ОПИС

Преносно масло за најоптоварените запчаници што работат во тешки услови. Произведено врз основа на висококвалитетен состав на синтетички и минерални масла со користење на високо ефективен адитивен пакет. Обезбедува широк температурен опсег на примена и без проблеми и трајно работење на преносни единици.

ПРЕДНОСТИ

  • Високите карактеристики за спречување на заптивање обезбедуваат сигурно функционирање на брзините во најтешките модови.
  • Поседува исклучителни ниски температурни својства (овозможува работа на преносни единици до -40 ° C).
  • Висока термичка стабилност за продолжени интервали за промена на маслото.
  • Високите антикорозивни својства на маслото значително го продолжуваат животот на преносот.
  • Компатибилен со материјали со жлезди и заптивки кои се користат во модерната технологија.

G-Energy Моторно Маслo © All Rights Reserved.2022

Изработка BS Tek Solution