G-ENERGY ANTIFREEZE SI-OAT, SI-OAT 40
16 Jun

G-ENERGY ANTIFREEZE SI-OAT, SI-OAT 40

СПЕЦИФИКАЦИИ:
VW/AUDI/SEAT/SKODA/LAMBORGHINI/BENTLEY/BUGATTI TL 774-G (G12++),
PORSCHE (ОД 1996).
DAIMLER/MERCEDES-BENZ 325.5 И 325.6, MAN 324 SI-OAT,
CUMMINS CES 14603, MTU MTL 5048
AS 2108-2004, ASTM D3306, ASTM D4985, SAE J1034,
ÖNORM V 5123, CUNA NC 956-16, JIS K 2234:2006,
SANS 1251:2005, CHINA GB 29743-2013 И BS 6580:2010HINA GB 29743-2013 И BS 6580:2010

 

Овој производ го има на залиха

 

Нарачај

Category: Tag:

Description

ПАКУВАЊЕ

ОПИС

G-ENERGY ANTIFREEZE SI-OAT е екстра-долг ладилник изработен од етилен гликол. G-ENERGY ANTIFREEZE SI-OAT користи хибридна технологија за органска киселина (Si-OAT) која обезбедува високо ниво на заштита од штети предизвикани од замрзнување, кавитација, корозија и прегревање. G-ENERGY ANTIFREEZE SI-OAT не содржи нитрити, амини, фосфати и борати. Концентрираната формула за антифриз треба да се разреди пред да се користи.

АПЛИКАЦИЈА

  • За автомобилски, камионски и автобуски мотори од железна и алуминиумска конструкција.
  • Концентратот Si-OAT на G-Energy мора да се разреди пред да се користи како што е препорачано од производителот на возилото.
  • За подготовка на течноста за ладење се препорачува користење на дестилирана или дејонизирана вода. Топла вода може да се користи кога не е премногу жешко.

G-Energy Моторно Маслo © All Rights Reserved.2022

Изработка BS Tek Solution