G-ENERGY EXPERT DOT-4
7 Apr

G-ENERGY EXPERT DOT-4

  • By: g-energy
  • G-Energy
  • Comments Off on G-ENERGY EXPERT DOT-4

СПЕЦИФИКАЦИИ:
ISO 4925; SAE J1703;
SAE J1704; FMVSS 116;
PJSC “AVTOVAZ”;
GAZ AUTOMOBILE PLANT LLC;
KAMAZ PJSC; PAZ; UAZ

 

Овој производ го има на залиха

 

Нарачај

Category: Tag:

Description

ПАКУВАЊЕ

ОПИС

G-Energy Expert DOT-4 е висококвалитетна течност со намена за системот на сопирачки и спојки на автомобили од домашно и странско производство, каде што се препорачуваат течности според стандардот DOT-4.

G-Energy Expert DOT-4 е ефикасен на амбиентална температура од минус 50 ºС до плус 50º С. Употребувајте го во согласност со упатствата на производителите на автомобили.

ПРЕДНОСТИ

  • Погоден за широк спектар на возила.
  • Докажаните адитиви против абење го штитат целиот опсег на работа со услови за продолжен работен век.
  • Отпорност на задебелување на маслото во текот на целиот интервал на одвод.
  • Контрола на формирање на високи температури, за да се спречи талог и го чува моторот чист.

G-Energy Моторно Маслo © All Rights Reserved.2022

Изработка BS Tek Solution