G-ENERGY F SYNTH 5W-30
17 Jun

G-ENERGY F SYNTH 5W-30

  • By: g-energy
  • G-Energy
  • Comments Off on G-ENERGY F SYNTH 5W-30

VISCOSITY GRADE: 0W-40
API LEVEL: SM/CF

СПЕЦИФИКАЦИИ / ОДОБРЕНО:
ACEA A3/B4, MB 229.5,
VW 502 00/505 00, BMW LL-01,
RENAULT RN0700, OPEL LL-A/B-025

 

Производ по нарачка

 

Нарачај

Category: Tags: , , , ,

Description

ПАКУВАЊЕ

ОПИС

Ова масло обезбедува многу високи перформанси, благодарение на употребата на синтетичките компоненти. Обезбедува сигурно работење и го штити моторот под различни работни услови, вклучувајќи и урбани циклуси (Stop-Start). Работи многу добро во екстремни услови, и при ниски и високи температури.

ПРЕДНОСТИ

  • Има својства за заштеда на енергија и ја намалува потрошувачката на гориво.
  • Високата детергентност ги одржува чистите делови на моторот.
  • Ги задржува своите работни карактеристики долго време, овозможувајќи подолги интервали меѓу промените на маслото.
  • Високата термичка стабилност обезбедува сигурност при работа на моторот и подолги одводи на масло.
  • Инстант подмачкување на сите точки на триење.

G-Energy Моторно Маслo © All Rights Reserved.2022

Изработка BS Tek Solution