G-ENERGY F SYNTH EC 5W-30
8 Apr

G-ENERGY F SYNTH EC 5W-30

  • By: g-energy
  • G-Energy
  • Comments Off on G-ENERGY F SYNTH EC 5W-30

VISCOSITY GRADE SAE: 5W-30

СПЕЦИФИКАЦИИ / ОДОБРЕНО:
ACEA A5/B5, FORD WSS-M2C913-C, ILSAC GF-3

 

Овој производ го има на залиха

 

Нарачај

Category: Tags: ,

Description

ПАКУВАЊЕ

ОПИС

Благодарение на синтетичката основа, овој производ нуди супериорна сигурност во неговата изведба и стабилност со текот на времето. Погоден е за употреба при ниски температури.

Наменет за автомобили со бензински и дизел мотори, минибуси и теренски возила каде што е потребно масло со енергетски заштеди.

ПРЕДНОСТИ

  • Обезбедува висока ефикасност на горивото поради употреба на напредни модификатори на триење.
  • Високата детергенција ги задржува чистите делови на моторот.
  • Овој производ обезбедува сигурно подмачкување на точките на триење за време на продолжената работа со максимална брзина и со тешки товари.
  • Високата термичка стабилност обезбедува сигурност при работа на моторот и подолги одводи на масло.
  • Придонесува за долгорочна и ефикасна работа на каталитички конвертор.
  • Ги исполнува стандардите на водечките светски производители на мотори, особено во врска со потрошувачката на масло, енергетски ефикасните својства и нестабилноста на маслото.

G-Energy Моторно Маслo © All Rights Reserved.2023

Изработка BS Tek Solution