G-ENERGY GREASE L EP 00
7 Apr

G-ENERGY GREASE L EP 00

СПЕЦИФИКАЦИИ:
DIN 51502 KP 2 K-30

 

Овој производ го има на залиха

 

Нарачај

Category: Tag:

Description

ПАКУВАЊЕ

ОПИС

Автомобилски мулти-наменски литиум базиран сапунски лубрикант кој содржи високо ефективни адитиви под висок притисок. Се користи за подмачкување на лесно натоварени единици на триење на автомобили и камиони. Повеќенаменска маст која се користи кај:

  • лежишта на пумпата за вода
  • лежиштата на генераторот
  • кабли за контрола на гас
  • управувачки и преносни шарки
  • шарки на вратите и други единици за триење со мал товар

ПРЕДНОСТИ

  • Погоден за широк спектар на возила.
  • Докажаните адитиви против абење го штитат целиот опсег на работа со услови за продолжен работен век.
  • Отпорност на задебелување на маслото во текот на целиот интервал на одвод.
  • Контрола на формирање на високи температури, за да се спречи талог и го чува моторот чист.

G-Energy Моторно Маслo © All Rights Reserved.2023

Изработка BS Tek Solution