G-ENERGY GREASE L EP 2
16 Jun

G-ENERGY GREASE L EP 2

СПЕЦИФИКАЦИИ:
DIN 51502 KP 2 K-30

 

Производ по нарачка

 

Нарачај

Category: Tag:

Description

ПАКУВАЊЕ

4oo гр.

ОПИС

Автомобилски мулти-наменски литиум базиран сапунски лубрикант кој содржи високо ефективни адитиви под висок притисок. Се користи за подмачкување на лесно натоварени единици на триење на автомобили и камиони. Повеќенаменска маст која се користи кај:

 • лежишта на пумпата за вода
 • лежиштата на генераторот
 • кабли за контрола на гас
 • управувачки и преносни шарки
 • шарки на вратите и други единици за триење со мал товар

ПРЕДНОСТИ

 • Високо ниво на перформанси со широк спектар на апликации и работни температури,
  од -30 ° C до + 120 ° C, со краток пораст до 150 ° C.
 • Ефикасните адитиви против заварување обезбедуваат сигурна заштита од сите видови на абење.
 • Одлична заштита од корозија; супериорна отпорност на оксидација и дејство на вода.
 • Добрa пумпливост со широк температурен опсег.

G-Energy Моторно Маслo © All Rights Reserved.2023

Изработка BS Tek Solution