G-ENERGY SERVICE LINE MS 5W-30
3 Jul

G-ENERGY SERVICE LINE MS 5W-30

VISCOSITY GRADE: SAE 5W-30
API: SM/CF

СПЕЦИФИКАЦИИ / ОДОБРЕНО:
MB 229.5; BMW LL-01; API SM/CF;
ACEA A3/B4; VW 502 00 / 505 00;
RENAULT RN0700; OPEL LL-A/B-025

 

Производ по нарачка

 

Нарачај

Description

ПАКУВАЊЕ

ОПИС

Целосно синтетички G-Energy Service Line MS 5W-30 е специјализиран производ дизајниран да ги задоволи потребите за подмачкување на возила на независни и авторизирани работилници. Обезбедува сигурна заштита на моторот при различни работни услови, вклучувајќи и возење тргни-застани. Маслото обезбедува одлични перформанси во екстремни услови на ниски и високи температури.

G-Energy Service Line MS 5W-30 е одобрен од МБ и БМВ за употреба во автомобили опремени со нивните мотори, како и во возилата БМВ кои користат Масла со долг животен век.

ПРЕДНОСТИ

  • Ефикасност на горивото води до употреба на модификатори на триење. Ефикасно подмачкување за време на долготрајна работа при максимална брзина и под максимално оптоварување. Супериорните својства за анти-абење го зголемуваат животниот век на моторот.
  • Високата термичка стабилност обезбедува сигурно работење на моторот и ги продолжува интервалите за одвод на масло.
  • Ниска потрошувачка на масло преку горење.
  • Долгорочни и ефикасни перформанси на катализаторите.

G-Energy Моторно Маслo © All Rights Reserved.2022

Изработка BS Tek Solution