G-ENERGY SYNTHETIC FAR EAST 5W-30
17 Jun

G-ENERGY SYNTHETIC FAR EAST 5W-30

СПЕЦИФИКАЦИИ:
MEETS THE REQUIREMENTS
API SN (LICENSED)
ILSAC GF-5 (LICENSED)

 

Производ по нарачка

 

Нарачај

Category: Tags: ,

Description

ПАКУВАЊЕ

ОПИС

G-Energy Synthetic Active 5W-30 е синтетичко моторно масло врз основа на компоненти на G-Base за бензински и дизел мотори. Наменето за ефикасна работа и максимална заштита на моторот со активно користење на возилото, вклучувајќи остри забрзувања, движење во населено место и надвор.

ПРЕДНОСТИ

  • Одлична заштита на моторот со активен стил на возење (град / автопат, остри забрзувања во режим за сопирање / старт) поради стабилноста на филтерот за масло.
  • Спречување на формирање на депозити при покачени температури во сите начини на работа.
  • Максимална заштита на моторот при големи брзини: и за време на краткотрајните забрзувања и при долготрајно движење со голема брзина.
  • Ефикасно ги неутрализира несаканите производи на согорување со зголемена потрошувачка на гориво во услови на активно работење на возилото.
  • Зачувување на чистотата на делови на моторот со спречување на формирање на депозити и високи својства на детергенти.

G-Energy Моторно Маслo © All Rights Reserved.2022

Изработка BS Tek Solution