G-ENERGY SYNTHETIC LONG LIFE 10W-40
6 Apr

G-ENERGY SYNTHETIC LONG LIFE 10W-40

СПЕЦИФИКАЦИИ:
API SN / CF
ACEA A3 / B4
MB 229.3
VW 502 00/505 00
RENAULT 0700/0710
PJSC AVTOVAZ

 

Овој производ го има на залиха

 

Нарачај

Category: Tags: ,

Description

ПАКУВАЊЕ

ОПИС

G-Energy Synthetic Long Life 10W-40 синтетичко моторно масло врз основа на компоненти на G-Base за бензински и дизел мотори на автомобили. Поради сигурната заштита на делови од абење и малата потрошувачка, можно е да се зголемат интервалите помеѓу промените на маслото и да се зачува животот на моторот во споредба со минералните масла на полу-синтетичка основа на API SL класата и подолу. Одржува чистота на моторот.

ПРЕДНОСТИ

    • Синтетички производ кој ги задоволува барањата на API SN е оптимално решение за мотори, каде што е потребен вискозитет на SAE 10W-40 (како што е препорачано од производителот на автомобили).
    • Можност за зголемување на интервалот на замена во споредба со маслото од API SL на минерална или полусинтетичка основа во согласност со препораките на производителот.
    • Одржува чистота на моторот, го неутрализира негативното влијание на горивото со променлив квалитет.
    • Сигурно штити од абење, овозможувајќи ви да заштедите на непланирани поправки.
    • Го спасува работниот век и моторот благодарение на отпорноста кон формирање на ниски температури и високи температури.

G-Energy Моторно Маслo © All Rights Reserved.2023

Изработка BS Tek Solution