G-ENERGY SYNTHETIC SUPER START 5W-30
17 Jun

G-ENERGY SYNTHETIC SUPER START 5W-30

СПЕЦИФИКАЦИИ:
ACEA C3
API SN/CF
GENERAL MOTORS DEXOS2™
MB 229.52
VW 502.00/505.01

 

Производ по нарачка

 

Нарачај

Category: Tags: ,

Description

ПАКУВАЊЕ

ОПИС

G-Energy Synthetic Super Start 5W-30 е целосно синтетичко моторно масло дизајнирано за да обезбеди долг животен век преку подобрено подмачкување и заштита со најновите системи за контрола на емисии и турбополначи. Синтетичката технологија G-Energy Far East 5W-30 со синтетичка технологија G-Base обезбедува подобрени перформанси на вискозитет, триење и нестабилност за да се обезбеди долготраен животен век на моторот. Напреднатата целосно синтетичка формулација може да помогне да се зголеми ефикасноста на моторот.

ПРЕДНОСТИ

  • Одлично целокупно подмачкување и заштита од абење за многу стилови на возење.
  • Оптимизиран за употреба со системи за контрола на емисиите како што се DPF (Филтер за дизел честички) и TWC (тригодишен катализатор) за да ги држат во оптимални услови.
  • Инстантниот проток на масло при ниски температури овозможува лесно ладење и оптимално подмачкување од првите секунди по палењето.
  • Силен филтер за масло обезбедува заштита од абење при сите работни услови за долг животен век на моторот.
  • Спречува формирање на тиња и штетни депозити преку употреба на напредни адитиви за детергент за чистота на моторот.

G-Energy Моторно Маслo © All Rights Reserved.2022

Изработка BS Tek Solution