G-PROFI GT LA 10W-40
5 Apr

G-PROFI GT LA 10W-40

  • By: g-energy
  • G-Profi
  • Comments Off on G-PROFI GT LA 10W-40

ПРИПРЕМА:

API CI-4
MAN M 3477 / M 3271-1
VOLVO VDS-3
RENAULT TRUCKS RLD-2
MACK EO-N
PJSC AVTODIESEL (YMZ)
PJSC TMZ

СПЕЦИФИКАЦИИ:
MB 228.51
JASO DH-2
RENAULT TRUCKS RXD / RGD
MTU CAT.3.1; DEUTZ DQC IV-LA
CATERPILLAR ECF-1A; CUMMINS 20076/77
MACK EO-M PLUS
ACEA E6 / E9 / E7
PRODUCT FORMULATION COMPLIES WITH SCANIA LOW ASH SPECIFICATIONS

 

Овој производ го има на залиха

 

Нарачај

Category: Tags: ,

Description

ПАКУВАЊЕ

ОПИС

Припаѓа на категоријата на масла со одржување на долг животен век, што е потврдено со одобренија на производители како МБ, MAN, Volvo и друга производители.

Употребата на базни масла со висока термичка стабилност и модерен, високо ефективен додатен пакет спречува формирање на високотемпературни наслаги, што ја одржува чистотата на делови на моторот и ја зголемува неговата сигурност.

Можноста за примена, како кај модерните дизел мотори, така и кај моторите кои работат на компримиран природен гас (CNG).

Обезбедува сигурен старт на моторот при ниски температури, брзо снабдување со масло до сите единици за триење во фаза на “ладен старт”.

Поради ниската содржина на сулфур, сулфатирана пепел, фосфор, ги штити системите за намалување на токсичноста на издувните гасови и обезбедува ефикасно и непречено функционирање на овие системи.

Содржи високо ефикасни адитиви против абење кои обезбедуваат сигурна заштита на моторот против абење и ѕидовите на цилиндрите против полирање.

G-Energy Моторно Маслo © All Rights Reserved.2022

Изработка BS Tek Solution