G-SPECIAL HYDRAULIC HVLP – 46, 68
8 Apr

G-SPECIAL HYDRAULIC HVLP – 46, 68

  • By: g-energy
  • G-Special
  • Comments Off on G-SPECIAL HYDRAULIC HVLP – 46, 68

СПЕЦИФИКАЦИИ:
DIN 51524 PART 3
ISO 11158 HV (ISO 32, 46, 68)
MAG P-68 (ISO 32)
MAG P-70 (ISO 46)
MAG P-69 (ISO 68)
DENISON HF-0,1,2 (ISO 32, 46, 68)
EATON VICKERS 35VQ25
BOSCH REXROTH RDE 90235 (ISO 22, 32, 46)
BOSCH REXROTH RE 90220-01 (ISO 68)

 

Овој производ го има на залиха

 

Нарачај

Category: Tags: ,

Description

ПАКУВАЊЕ

ОПИС

G-SPECIAL HYDRAULIC – 46, 68 е серија на хидраулични масла кои ги задоволуваат високите барања на производителите на широк спектар на хидраулични уреди. Изработен е врз основа на минерални масла со длабоко селективно прочистување и внимателно одбран висок мулти-функционален додатен пакет. Поради балансираниот состав на базни масла со адитиви, маслата од оваа серија обезбедуваат многу добри својства против абење, отпорност на оксидација, заштита од корозија и имаат високи анти-пена и деаерирачки својства.

Маслата од серијата G-Специјални хидраулични HVLP имаат одлична стабилност на карактеристиките на вискозноста и температурата, имаат добра отпорност на смолкнување, филтрибилност, која обезбедува долг период на работа во услови на високи притисоци во опсегот на работна температура.

Дизајниран за хидраулични системи и погони за стационарна и мобилна опрема (камиони, автобуси, индустриски трактори, опрема за изградба на патишта и друга опрема), каде што се потребни сите сезонски масла со добри анти-носечки својства, со голема носивост.

Овие масла се користат во индустриски, мобилни и морски системи, за кои се типични ниските температури за почеток како и високи работни температури.

ПРЕДНОСТИ

  • Сите сезони. Маслата имаат висок индекс на вискозитет, што им дава одлични ниски и високи температурни својства, што овозможува да се користи опремата во широк опсег на работни температури од -30 ° C до +80 ° C во зависност од степенот на вискозитет од маслата.
  • Високо ефективен додатен пакет овозможува хемиска адсорпција на адитиви на метални површини при што спречува метал да контактира со метал.
  • Отпорност на оксидација. Можно е да се користат маслата на високи температури без формирање на лакови.
  • Термичка стабилност. Во текот на целиот период на работа, хемискиот состав на маслата останува непроменет, поради што, при покачени температури, маслата не се распаѓаат, одржувајќи го системот чист.
  • Хидролитична стабилност. Високите антикорозивни својства на жолтите метали се обезбедени дури и во присуство на вода, бидејќи маслата не може да формираат киселини во поплавена средина.
  • Високи делулгибилни и анти-пена својства. Брзо одвојување на водата и уништување на пената, со што се елиминира зголемувањето на компресибилноста на маслото, влошувањето на неговиот капацитет за подмачкување и ладење; овозможува да се намали големината на собирокот на нафта.

G-Energy Моторно Маслo © All Rights Reserved.2022

Изработка BS Tek Solution