G-SPECIAL TO-4 10W
5 Apr

G-SPECIAL TO-4 10W

  • By: g-energy
  • G-Special
  • Comments Off on G-SPECIAL TO-4 10W

ОДОБРЕНО:
ZF TE-ML 03C

СПЕЦИФИКАЦИИ:
CATERPILLAR TO-4
ALLISON C-4
API CF / CF-2
KOMATSU KES 07.868.1

 

Овој производ го има на залиха

 

Нарачај

Category: Tag:

Description

ПАКУВАЊЕ

ОПИС

Универзално преносно хидраулично масло наменето за трансмисии за пренос на моќност, главни брзини, хидростатички пренос и машински хидраулични системи. Специјално дизајнирани за употреба во специјални погони и рударска опрема. Се произведува со висококвалитетни минерални базни масла и мултифункционален додатен пакет. Ги исполнува спецификациите Caterpillar TO-4 и Allison C-4.

ПРЕДНОСТИ

  • Одлични фрикциони својства кои овозможуваат минимално пролизгување на дискот на спојката, мазни и тивки сопирачки.
  • Високите антикорозивни својства ги штитат деловите од формирањето на корозивни школки.
  • Поседува оптимални ниски температурни својства.
  • Одржува стабилни вискозни и температурни својства за време на целиот работен век.

G-Energy Моторно Маслo © All Rights Reserved.2022

Изработка BS Tek Solution