G-SPECIAL UTTO 10W-30
18 Jun

G-SPECIAL UTTO 10W-30

  • By: g-energy
  • G-Truck
  • Comments Off on G-SPECIAL UTTO 10W-30

VISCOSITY GRADE:
SAE 10W-30

СПЕЦИФИКАЦИИ / ОДОБРЕНО:
ZF TE-ML 03E, 05F, 17Е, 21F;
VOLVO CE WB101;
MASSEY FERGUSON CMS M1143/M1145;
CNH MAT 3525;
JOHN DEERE JDM J20C/D

 

Производ по нарачка

 

Нарачај

Category: Tags: , ,

Description

ПАКУВАЊЕ

ОПИС

Повеќестепено масло за пренос, формулирано со висококвалитетни базни масла и мултифункционален додатен пакет. Наменети се за рачни менувачи кај камиони и автомобили и други компоненти каде што се потребни API GL-4 масла. Специјално избраните компоненти за формулацијата на ова масло обезбедуваат непречено менување на брзини и висока заштита од абење. Обезбедува продолжена работна ефикасност. Се препорачува за целогодишна употреба.

ПРЕДНОСТИ

  • Обезбедува непречено менување на брзини без вибрации и бучава.
  • Одличните карактеристики за подмачкување обезбедуваат стабилен филтер за масло на сите компоненти.
  • Ефикасно спречува формирање на пена и е компатибилен со материјали за запечатување.
  • Намалува бучава и вибрации.
  • Зголемената термооксидативна стабилност спречува задебелување на лубрикантот и формирање на депозити, овозможувајќи да се прошират интервалите за промена на маслото.

G-Energy Моторно Маслo © All Rights Reserved.2022

Изработка BS Tek Solution