G-TRUCK Z 75W-80
5 Apr

G-TRUCK Z 75W-80

  • By: g-energy
  • G-Truck
  • Comments Off on G-TRUCK Z 75W-80

SAE VISCOSITY CLASS: 75W-80
API OPERATIONAL CLASS: GL-4

СПЕЦИФИКАЦИИ:
API GL-4
ZF TE-ML 02D
MAN 341 TYPE Z3
DAF AXLE
RENAULT TRUCKS
IVECO VOLVO 97305
EATON EUROPE EXTENDED DRAIN

 

Овој производ го има на залиха

 

Нарачај

Category: Tag:

Description

ПАКУВАЊЕ

ОПИС

Целосно менувачко масло наменето за употреба во рачни и трансферни менувачи кои бараат масла со продолжен период на промена на нивото на API GL-4. Поседува својства за заштеда на енергија. Дизајниран специјално за ZF механички преноси.

ПРЕДНОСТИ

  • Висока термичка стабилност за продолжени интервали за промена на маслото.
  • Обезбедува непречено менување на брзини без вибрации и бучава.
  • Поседува исклучителни ниски температурни својства (овозможува работа на преносни единици до -40 ° C).
  • Ефикасно спречува пенење, има одлична компатибилност со материјали за заптивање.
  • Одлични анти-корозивни својства.

G-Energy Моторно Маслo © All Rights Reserved.2022

Изработка BS Tek Solution