GAZPROMNEFT 10W-40 Super
7 Apr

GAZPROMNEFT 10W-40 Super

  • By: g-energy
  • Gazpromneft
  • Comments Off on GAZPROMNEFT 10W-40 Super

ОДОБРЕНО:
AVTOVAZ, JSC
ZMZ, JSC (Euro 2)
Russian Association of Automotive Engineers
API:SG/CD

 

Овој производ го има на залиха

 

Нарачај

Category: Tags: ,

Description

ПАКУВАЊЕ

ОПИС

Gazpromneft 10W40 Super – моторните масла се мешавина од висококвалитетни основни резерви и избалансиран адитивен систем. Напредните основни масла обезбедуваат продолжен период до сервис, намалена потрошувачка на согорено масло и зголемена заштита од абење.
Gazpromneft 10W40 Super обезбедува подобрена потрошувачка на гориво во споредба со другите моторни масла во доменот Gazpromneft Super.

ПРЕДНОСТИ

  • Добрата температурна-вискозност гарантира погодно стартување на моторот, високи перформансии на маслото во зимски услови и ефикасно подмачкување во работниот температурен опсег.
  • Висока термичка и оксидациона стабилност.
  • Напредна заштита против абење, формирање на мил и депозити.

G-Energy Моторно Маслo © All Rights Reserved.2022

Изработка BS Tek Solution