GAZPROMNEFT 10W-40 ECOGAS LPG
7 Apr

GAZPROMNEFT 10W-40 ECOGAS LPG

  • By: g-energy
  • Gazpromneft
  • Comments Off on GAZPROMNEFT 10W-40 ECOGAS LPG

СПЕЦИФИКАЦИИ:
API SJ/CF

 

Овој производ го има на залиха

 

Нарачај

Category: Tags: ,

Description

ПАКУВАЊЕ

ОПИС

Gazpromneft Ecogas 10W-40 – специјални моторни масла за употреба во мотори на патнички и лесни комерцијални возила што работат на течен гас или течни горива. Благодарение на употребата на специјален пакет адитиви на Газпромнефт, маслото е со висок отпор на оксидација, заштитни својства и ефикасно да го штити моторот од формирање висока температура, ниска температура и депозити од пепел.

ПРЕДНОСТИ

  • Висока стабилност против оксидација – намалени депозити на моторот – продолжен рок за ремонт на моторот.
  • Ниско ниво на пепел – стабилна работа на системот за палење и заштита на деловите од прегревање – намалување на веројатноста за непланирани прекини.
  • Може да се користи кај мотори кои работат на гасовити и течни горива.
  • Посебен додатен пакет – дополнителна заштита на делови од моторот против абење – заштеда при одржување на опрема.

G-Energy Моторно Маслo © All Rights Reserved.2022

Изработка BS Tek Solution