GAZPROMNEFT DIESEL EXTRA 20W-50
5 Apr

GAZPROMNEFT DIESEL EXTRA 20W-50

  • By: g-energy
  • Gazpromneft
  • Comments Off on GAZPROMNEFT DIESEL EXTRA 20W-50

СПЕЦИФИКАЦИИ:
ТУРБО МОТОР
EURO 2
ОПТИМАЛЕН ПРИТИСОК ВО СИСТЕМОТ ЗА ПОДМАЧКУВАЊЕ
ВИСОКО СВОЈСТВА НА КИСЕЛИНСКО НЕУТРАЛИЗИРАЊЕ
ПОЛУСИНТЕТИЧКИ ПРОИЗВОД (10W-40)
МИНЕРАЛНО БАЗНО МАСЛО (15W-40, 20W-50, 40, 50)

 

Овој производ го има на залиха

 

Нарачај

Category: Tags: ,

Description

ПАКУВАЊЕ

ОПИС

Gazpromneft Diesel Extra маслата се дизајнирани за употреба кај дизел мотори со турбо полнење и дизел
мотори без турбо полнење при нормално функционирање. Базните масла со висока чистота и избраната комбинација од адитиви обезбедуваат заштита против депозити и абење и пружат отпор при покачување на топлината. Погодни за мотори со Euro 2 стандард емисии.

ПРЕДНОСТИ

  • Високи киселински неутрализирачки својства кои обезбедуваат супериорна заштита од корозија и го продолжуваат интервалот на ремонт.
  • Контрола при формирање на високи температури, се намалуваат трошоците за одржување.
  • Контрола на абење. Заштита од задебелување на маслото за контрола на притисокот на филтерот за подолг животен век.
  • Високи стабилни модификатори на вискозитет. Отпорност на дефект под различни работни услови и ја продолжуваат работата на моторот.
  • Подобрена отпорност на оксидација.

G-Energy Моторно Маслo © All Rights Reserved.2022

Изработка BS Tek Solution