GAZPROMNEFT GL-5 80W-90
7 Apr

GAZPROMNEFT GL-5 80W-90

  • By: g-energy
  • Gazpromneft
  • Comments Off on GAZPROMNEFT GL-5 80W-90

ОДОБРЕНО:
ZF TE-ML 05A, 12E, 16B, 17B,
19B, 21A
AVTOVAZ

СПЕЦИФИКАЦИИ:
MAN 342 Type M2
Scania STO 1:0
ZF TE-ML 07A, 08, 16C, 16D

 

Овој производ го има на залиха

 

Нарачај

Category: Tag:

Description

ПАКУВАЊЕ

ОПИС

Gazpromneft GL-5 е масло за трансмисија со високи перформанси дизајнирано за компоненти за пренос што се користат на автопат и надвор од него. Формулирано е од висококвалитетни минерални базни масла и напреден додаден пакет за да обезбеди одлични перформанси, добри ниски температури и висока вискозност на задржување.

ПРЕДНОСТИ

  • Заштита од абење на пренос.
  • Обезбеден конзистентен вискозитет низ целиот работен век на течноста.
  • Намалување на згуснување на нафта, мил и лак поради високи температури за да се обезбеди продолжен век на траење.
  • Заштита за време на ладни стартувања.
  • Спречување на корозија за зголемена заштита и подолг животен век.
  • Одлична заштита од абење при високи температури поради задржување на вискозитетот.

G-Energy Моторно Маслo © All Rights Reserved.2023

Изработка BS Tek Solution